✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Saturday, 10 March 2012

KENDURI KAWIN

Salam Ceria Semua

Dah start cuti sekolah nikan banyak betul kenduri kawin & banyak juga keluarkan duit haha ,,,
saya rasa bulan ni paling banyak orang buat kenduri kawin lahi-lagi tarikh 10-11/3 special sangat ke tarikh tu ? kad jemputan pun puluh-puluh kami sekeluarga dapat ... nak pergi yang mana satu pun tak tau . sudah buat keputusan yang mana penting je pergi haha yang lain mintak maaf lain kali tandang haha asyik keluar masuk bank jelah cucuk duit gi kenduri kawin haha
Lagi-lagi cuti mseti nak rest gan family kan ...

Baju pun banyak nak kena basuh haha malas betoi ! haha xpe sekala sekali jadi maid kat rumah ni ,,, hari sekolah haram nak sentuh bab2 karja rumah ni coz kerja sekolah dah melambak ... haha rasa cam nak jadi zaman kanak2 pulax xde nak pikir tu semua kalau pergi majlis kawin tulah budak paling heboh suka tengok pengantin coz cantik ! haha balik rumah main kawin2 tulah saya masa zaman kekanak haha jangan ketawa sesungguhnya anda pun pernah melakukan sedemikian hahaha ! haha

SELAMAT PERGI OMAH ORANG KAWIN !!!! haha
Comments
1 Comments

1 comment:

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~