✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Saturday, 10 March 2012

CUTI DAH START !!!

Salam ceria semua biggrin

Cuti Sekolah dah bermula !!!! Bergembira lah kita dengan HOMEWORK yang terhidang enak untuk disentap! haha apa punya ayat ini ??? hahaha sukanya kita .
tak suka mana pun sebenarnya hehe duduk rumah buat kerja sekolah , study-study exam makin terasa bahangnya haha
:m: Bestnya kalau dapat cuti jauh-jauh & lama-lamakan haha takpe pas abis sekolah kita merantau satu dunia ,,, cehwah ayat! yek2 cam jadi je . haha kalau Tuhan mengizinkan comfirm lah jadi punya ! tak percaya ??? tunggu ......
impian ni taw ~ blurrrr ! tak payah layan status di atas ia akan menganggu permikiran anda ! haha

SELAMAT BERCUTI !!!! :62:

No comments:

Post a Comment

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~