✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Tuesday, 1 May 2012

Adakah Aku begitu ?



••►Seseorang yang sentiasa tersenyum riang di hadapanmu,

Ketahuilah dia sering menyapu air matanya tatkala sendirian.

••►Seseorang yang sentiasa bergurau senda di hadapanmu,

Ketahuilah dialah seorang pemurung tatkala sendirian.
••►Seseorang yang sentiasa menyuntik kata-kata semangat dan
perangsang kepadamu,
Ketahuilah tatkala itu dia sedang menyulam hatinya yang retak seribu.



••►Seseorang yang sentiasa kelihatan kuat di hadapanmu,
Ketahuilah dialah yang sentiasa mengadu lemah di hadapan Tuhannya.

••►Seseorang yang ketawanya menceriakan harimu,
Ketahuilah tatkala itu dia sedang membalut duka di dadanya.

••►Seseorang yang sering memberi hadiah kepadamu,
Ketahuilah dialah insan yang tidak pernah mendapatkannya.

••►Seseorang yang bebas mengeluarkan cetusan fikirannya,
Ketahuilah dialah seorang ‘pertapa setia’ yang tidak mampu
bersuara tatkala sendirian

Selamat Cuti Sekolah



Salam semua :)

Wah ! mentang2 harini Hari Pekerja Selamat Cuti Sekolah ea ?
Amboi ... Segala pekerjaan tak perlu buat kerana harini cuti - dibagi rehat ,
So, masak pun tak payahlah ea?? amboi2 haha
kalau lah berani buat macam tu jawabnya kebulurlah satu hari tak makan haha
comfirm esok kedai makan penuh orang , kaya lah mereka2
kalau pelajar sekolah pula harini tak payah belajar dan buka buku . Wah2 ! mewah hidup ea?




Ah! tup2 harini dah 1 Mei ,,
uikkks , cepatnya malam tadi sayang nak tinggalkan 30 April haha merepek !
erm minggu peperiksaan pun dah nak tiba so, kenalah banyak study .
Arina rasa takut pula nak peksa , nak kata belum bersedia awal bulan 3 lagi asik dok tanya mid-exam bila nak start ? tapi, bila dah nak start mak i ! rasa cuak pula ni pe hal pula?
bulan ni dan bulan 6 banyak sangat exam yang nak kena ambik , mesti tensiOn banyak nanti ,
tak pe susah2 dahulu senang2 kemudia :) tinggal tahun je pasni sambung pelajar , alahai lagi lah macam mana diri ni nak hadapi semuanya , tabahkan hati jelah kan :)
so cyaiyok2 exam coming ho ... !
Arina dah tak tahu nak cakap apa lagi ok Assalamualaikum wbt

bubai semua gud luck pada sapa yang nak ambik peksa tu :)

ArinaMilikDia