✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Friday, 27 July 2012

DiaRy aNd BLoG *

Salam Ramadhan *

Hari ni hari yang paling menyedihkan , penat ! macam-macam terjadi kat sekolah , sabar jelah . Ada ke pasal keluar kelas awal 15 minit , isnin ni kena panggil dekat perhimpunan ?!
isu kecik je kot nak besar-besarkan , aishhh ! tak fahamlah . Dengar khabar angin balik pukul 11.50 kiteorang keluar lah pukul 12 , pasuh kena bebel dengan makhluk Tuhan yang paling tak tau nak cakap apa ! erm tension dibuatnya , ada masa dia bebel tu dia suruh naik kelas balik , alang-alang je kot masa tu nak pukul 12.15 ,erggghh!! emang LOL ! pe lagi muka dah bengang terus bla r , alang-alang pintu pagar dah buka cabut balik r, cam neraka kejap dekat situ . Lepak-lepak dengan pakcik bas tu lagi best . memang tebal lah muka ni kena ceramah free dengan dia, macam nak kasik mekrofon je dekat dia , terus tazkirah jumaat , gila lah !
tak tau pe nasib isnin ni , dah bulan puasa cam ni lagi nak timbulkan masalah , dia ni suka cari kesalahan orang , tak leh orang hidup tenang.

Balik rumah lain cerita pula ::

Beberapa minit rehat-rehat , suara umiku bersuara tu anak makcik senah nak pindah sini sekolah dekat sini , makcik senah kan tinggal sorang , tak de siapa nak teman . Oh yekew mie  ,bagus lah kalau anak dia pandai fikir, arin pun jawablah macam uh . Pasuh umie sampuk lagi , kau tak de diari ke tulis-tulis ? , nak buat apa mie , sekarang dah moden blog tu dah de nak luah-luah , luahkan je sampai muntah darah mie . Tak de makcik semah cerita dekat mie anak dia tulis diari pasuh bagi makcik senah baca [ arin dah agak dah ni comfirm pasal anak makcik senah uh] , makcik senah baca sampai nangis-nangis , dia tulis ''mak takde siapa nak jaga tinggal sorang , macam mana aku tinggal sorang di asrama '' , erm arin diam je , malas nak cakap pape . Umi cakap kau nak beli buku diari ? arin cakap nak buat apa mie bazir je , takde masa nak tulis-tulis ni mie . ----> umie pun diam .

Arin bukan tak suka diari tapi , Arin dah cuba tulis benda uh tapi , mesti satu scence tertinggl lah lupa lah , macam lah * masing-masing ada kehendak sendirikan =)

Tu je nak cerita tata*

Ampunkanlah dosaII saudara seislamku*

Wednesday, 25 July 2012

SALAM RAMADHAN



Kerana keikhlasan kita semua jadi bahagia*

Sunday, 22 July 2012

RAMADHAN KAREEM =)

SELAMAT BERPUASA
*
*
*
JANGAN TAK PUASA TAU !!!
HEHE
*
*
*
SIAPA TAK PUASA TAK BOLEH RAYA TAU
HEHE
*
*
*

SALAM SEMUA *
MAY ALLAH BLESS U
=)

ArinaMilikDia*



Sunday, 8 July 2012

Lagi Power Lagi Best !!!

Salam 

Satu

Malaysia

Kepada

yang

sudi

membaca !

[wah! dah cm super spontan dah*]
hehe ceria-II selalu :)
Harini tak tau lah nak cerita apa , nak cerita pasal ELLA Ratu Rock tu dah kawin ,,? eh ! melambak lah blog lain dah cerita fasal uh ,,, dapat pilot tu ,,, aku ad ??
sedih tak de lagi haha 


ah ni picture dorang ni,, :)

Haha tak nak membuang masa aku nak cerita fasal berkenaan tajuk dekat atas tu LAGI BEST O0ooo !!! lain eh yang dekat atas haha sama jep,,hehe apa yang lagi bestnya...??? alah , buat-II tak tahu pula alahai , yang kereta tu , alah kereta tu Produa Myvi Extreme dan SE tu , ah ! tahu kan , Ish ! ni nak cerita baik ni , aku minat sangat akan kereta tu alahai bila lah aku boleh dapat , impian ni O0oo... Mak aku cakap nanti kalau dah habis belajar dah ada kerja tetap baru lah boleh beli kereta , dan mak aku pesan '' Kau jangan nak angan-II tahi ayam berusaha pun tak nak ! '' Yelah Umi , menurut perintah konon , padahal dalam hati ish kenapa dia tak cakap esok nanti kita pergi beli ok , hahaha kang kalau aku cakap kau ingat beli kereta tu macam beli gula-II seringit dapat 10 ! hahahaha lain kali kepada sesiapa yang ingin bercakap dengan mak dia kena fikir dulu sebelum cakap , nanti kalau main cakap je , habis kau dapat habuannya haha silap-II kena stupid dengan dia * hahaha sekali sekala nak gurau dengan dia tak salah , best kan nak menyakat orang =D

Setiap kali aku nampak kereta ni comfirm mata aku tak lain dan tak bukan perhatikan kereta ni haha sebab dia punya style dia tu memikat hati aku , haha comel pula tu lagi comel bila aku yang bawak nanti hahaha =,= dia ada 3 warna putih , hitam dan kuning tapi , paling menyerlah sangat warna kuning . Walayehh ! cun kak jah !!! hihi


Ish ! geramnya aku macam nak cubit-II jep ni comel sangat Chubby macam aku , Fuh !
bila la nak dapat ni , hahaha 

Perodua Myvi 1.5 EXTREME 06 Exterior Perodua Myvi Extreme dan SE dengan enjin 1.5 liter dilancarkan secara rasmi   harga dari RM50,900.00 sehingga RM61,700.00

memiliki enjin baru berkapasiti 1.5 liter haha :)


Perodua Myvi 1.5 EXTREME 13 Interior Perodua Myvi Extreme dan SE dengan enjin 1.5 liter dilancarkan secara rasmi   harga dari RM50,900.00 sehingga RM61,700.00

Perodua Myvi 1.5 SE 04 Exterior Perodua Myvi Extreme dan SE dengan enjin 1.5 liter dilancarkan secara rasmi   harga dari RM50,900.00 sehingga RM61,700.00

Aikkk !!! dah-II tak boleh lama-II nanti mimpi malam ,, geram kau Myvi Love u ,,, muuaahhhhh nanti kau cuit sikit pun jadilah ,,, hahahha k tu je aku nak cerita hahaha
yang penting study dulu meh ,,, simpan angan-II uh kata Mak Aku *

ArinaMilikDia*