✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Tuesday, 6 March 2012

CARA REMOVE TIMELINE D'FACEBOOK

Salam semua ah ! korang dah boring kan dengan timeline uh erm sama laqh gan saya ...
Ah!! cara membuangnya ??? saya pun tak tahu macam mana tapi saya tahu cara bagaimana remove timeline uh ... buang gan pindahkan lain kan tol tak hehe :P nampaknya dah sabar-sabar dah empunya yang baca blog ni sorry k,, kita bagi link je biar orang mahir bagi settle okay :)


Baca Basmalallah Taw ! hehe takut2 tak menjadi sudah ikut step by step okay , bubay :)









No comments:

Post a Comment

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~