✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Wednesday, 10 April 2013

Lagu Neng Neng Nong Neng

Apa yang Neng Neng Nong Neng tu arina ?
Ah tu adalah salah satu lagu Indonesia yang femes tu , korang pernah dengar tak? dekat radio asik mainkan lagu ni je , lagi2 radio Era.fm , tajuknya Ku Ingin Terus Lama Pacaran Di sini .

Lagu asalnya dinyanyikan oleh salah satu peserta Indonesia Idol , masa audision, beliau lelaki bekerja sebagai Penjual Roti . Masa uji bakat tu , dia nyanyilah , lagu tu lagu ciptaannya sendiri , bunyi musik sedap bila dia nyanyi , MasyaAllah ! 

SENGAU ! 

Siapa nak dengarkan lagu tu dinyanyikan dengan suara yang sengau ? hahak tetiba pengritiknya , kita pengomen dia lah antaranya Agnes Monika , Ahmad Dhani dengan siapa entah lupa nama dia . Ahmad Dhani terus nak beli lagu dia tu dengan harga 5juta . hahak 

Arina suka dengar lagu dia hahak 

Jom layan ~ semoga neng neng nong neng =)


ni yang masa dia audition tu =D

 
Ah ni lagu yang dia dah ubah dan jadi lebih nice didengarnya 
 Triad - Ku Ingin Pacaran lama Di sini =D
Comments
7 Comments

7 comments:

  1. selalu dgr lagu niey..
    comel je kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tau xpe , bagi dekat pakwe cmfirm dy sentap feeling2 dgr lagu ni hehe =D

      Delete
  2. Replies
    1. hehe bukan main eh KA layan cinta2 ni hehe neng neg nong neng x hehe?

      Delete
  3. Ntah pape lagu ni pelik .. hahaha video pun pelik

    ReplyDelete

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~