✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Monday, 14 January 2013

Produk Aiken tea tree oil

Hi Semua =)


Ok now Arina story ni pasal produk Aiken ni , kamu semua pernah dengar tak produk ni ?  Arina nak shared kepada semua sebab Arina sendiri pun memakainya sejak2 ni , ternyata ia berkesan . Cehh ! dah macam masuk Tv Belaian Jiwa hahak , Belaian Jiwa yang mana ? alah yang setiap petang tu pasal jerawat lah kurus kan badan lah kepala botak tu beria2 cerita ni hehe . 

Arina ni sensetif orangnya mahupun di dalam dan luaran hahak tu namanya package huhuk . Ok sebelum ni kira sejak kecik lagi lah Arina selalu kulit kena gatal2 , sejak Umi beli bedak Aiken ni sekejap lepas 10 minit surut lah dia , Arina tak boleh lengan tangan ni kena pokok2 yang asihh ! susah nak cakap biasa Arina kena dekat sekolah , kena pokok semak2 sikit comfirm lah masuk kelas gatal2 sini gatal2 situ lepastu merah lagi2 kena dekat pipi dah tak cun hehe

Biasa lah remaja kan memang tak lari dengan jerawat , then pergi guardian cakap mana produk yang bagus ni untuk jerawat ni , lepastu akak kenalkan produk Aiken ni dalam 2 3 bulan pakai alhamdulillah muka saya tiada jerawat dan bebas jerawat . 


Walaupun bau dia tak sedap bau herba2 gitu tapi dia kejap je berkesan , lagi budak2 macam Arina ni selalu kena alahan hahak perli diri sendiri , ok tu je papai salam


Jangan tak cuba ok produk ni =)
Comments
5 Comments

5 comments:

  1. saya pun pakai bedak aiken untuk hilangkan gatal2x kulit.

    ReplyDelete
  2. bagus ea..?? skung still pkai ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah arina still pakai ni sampai sekarang .. sebab arina belum berani lagi nakpakai mana2 produk .. arina serasi dgn ni

      Delete
  3. Assalamualaikum arina..bagus ka produk ni??sya x nak pakai kosmetik tp tak nak jerawat,..:-(

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum.. hai arina.. saya ada guna produk aiken ni. dah nak masuk 2mnggu kot.hehehe... alhamdulillah, honestly dh beribu habis utk muka.. at last, yg berpatutan ni jugak sesuai. muka saya sebelum pakai produk aiken ni, jerawat bernanah ( muka pecah kot,,,hahaha ) tapi skrg xlagi..jerwat makin kecut.. parut makin pudar..

    ReplyDelete

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~