✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Thursday, 17 January 2013

Full time relax ^^

Hi semua ! sambil lambai tangan mata kelip2 nampak sopan gitu hahak !
Petang ni Arina nak jogging sebenarnya tapi , sempat ke ni ? jam sekarang 6.30 pm hahak rasa2nya macam nak esok je , kali ni just jogging dalam rumah jelah huahua~ sebenarnya sempat je al-maklumlah peminat setia hujung nyawa hahak . Bestkan cerita tu ish ! si zain ni asyik nak marah2 Ersalina ni hahak aishh lagi2 Hadi macam nak kena kaki jekan hahak alah takutnya makbpak Zain nanti tahu pasal dorang (beria2 bercerita) . hahak biasa main twitt2 tapi sekarang twitt pun dah kenapa entah , nampak macam busy jekan ? 

Arina takde planning apa2 pun duduk rumah jadi orang gaji boss Madam Umie bayar gaji time tengah hari makanan dah terhidang di atas meja makan , hahak duduk rumah sambil online time ada mood je selebihnya menghabiskan masa tengok future husband dalam Tv sambil lambai tangan muka tunjuk teruja bagai pasuh cakap hi abg ! you look hemsem harini . 
hahak ! 1 2 3 tukar nasib dah habis show dia kalau ada saya nak Sarimah tukar I jadi princess and ada putera katak yang hensem , tak nak katak , nak yang katak dah bertukar jadi manusia dah takde sumpahan tu .

hahak ! apa yang Arina merepek ni ? 

Serious ! petang2 macam ni sedap minum milo je cicah biskut or roti , lagi2 makcik2 yang tengah bergosip bawah pokok same with my mum and jiran , hahak !
Arina planning next month Arina nak kerja . hahak tapi , tak tahu nak kerja apa ? my mum tu macam tak kasik je , tau tak anak dia ni dah boring sangat , dia bilang suruh belajar jahit buat baju peplum2 bagai tu hahak ! peplum pun peplum lah mak ^^

Next week birthday my new friend , apa present yang sesuai nak belikan ni , hoho bajet takde lagi insyAllah masa terdekat ni ada lah rezeki masuk sikit tapi , benda apa yang sweet ni , hahak ! 

Arina dapat tawaran UNITAR tapi , tak accept pun sebab Arina taknak . Lepas result SPM keluar Arina nak masuk USIM ceng....ceng...ceng ... hehe apapun wish me luck ok =)


Ok done ! Assalamulaikum semua , papai
Published Cik Arina

Comments
3 Comments

3 comments:

  1. Assalamualaikum..lambai tangan sambil kelip kelip mata ye..amboi..semoga dapat result yang terbaik ye..untuk menjadi yang terbaik..kita mesti usaha berada di tempat yang baik..kerana semuanya saling berpaut..

    ReplyDelete
  2. jemput join.hadiah ada jubah,maxi dress & rm100 cash!
    http://diyasesame.blogspot.com/2013/01/happy-blogging-giveaway.html

    ReplyDelete

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~