✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Monday, 14 January 2013

Budak 14 tahun minta perhatian kepada seseorang kekasih


hahak ! amboi tajuk bukan main . 

FACT ! :: 

perempuan miang pada umur 14 tahun
lelaki miang pada umur 17-18 tahun

Ok sebenarnya Arina nak sambung story yang semalam tu , cerita dia tak habis lagi , cerita yang mana ? alahai yang pergi rumah majlis kawin tu deret rumah tu , ah ! tak baca lah tu hehe . Masa dekat majlis tu Arina datang je tetiba mata ni fokus tepat dekat atas meja . Benda apa ? hahak apa lagi favorite Arina Marshmallo mello salut coklat ! , serious mulanya nak makan nasi tetiba nampak tu apa lagi terus terjah meja tu , ambik punyalah tamak , budak kecik yang makan dekat situ semua mulut dia comot2 penuh coklat alahai comelnya macam nak je makan macam tu hahak !



Takdelah Arina nak makan macam ni hahak !

Lepas tolong2 rewang angkat pingat mangkuk atas meja tu , Arina lari kejap pergi pergi tempat meja ambil makanan , dekat situ ada ex boy huhuk , kan Arina ada cakap Arina borak dengan dia lama sangat . Nak tahu apa kiteorang borak sangat tu ? hehe kiteorang just borak lah nak sambung belajar dekat mana , nak ambik cos apa , macam orang dah bertahun2 tak jumpa hahak .

Tetiba dia ada tanya " Kenapa kau putus dgn kaiya ? " . Arina serba salah nak cakap , malu juga masa tu tetiba dia tanya pasal peribadi ni huahau~ Arina pun cakaplah " Entah masa tukan korang nak SPM , dia kan budak pandai mestilah kena fokus ". " Yekew ? dia cakap dgn aku , dia dah bosan dgn kau ? . Dalam hati nampak sangat kau yang curang kaiya . Takpelah asal kau bahagia sekarang . Arina cakap lah " lah yekew ? dia cakap dgn kau macam tu ? asal dia bosan dgn aku ? yelah aku tahu aku tak setaraf nak berkawan dengan dia " . masing2 dia diam tetiba dia bersuara " salah kau kot dia kata dia bosan dgn kau sebab kau tu asyik salah hantar msg je , tu dia bosan asal kau asyik salah hantar msg je ? " hahak ! erggg memang berdekah dalam hati . " alah aku tahu kau salah msg sebab kau nak perhatiankan ? nak bermanja2 kan ? aku pernah buat juga lah masa dulu dgn awek aku haha. " Arina still diam je , dalam hati dah berdekah2 ,sebab apa berdekah ? rupanya dia sentap gan msg yang Arina saja hantar tu . lagisatu Arina ketawa sebab ishh ! kelakarnya waktu tu Arina tak matang lagi masa tu , tetiba shy sendiri huhuk !

Kalaulah masa tu boleh diundurkan balik pasti tak akan jadi benda ni hahak !  So , bagi Arina betullah faktar tu perempuan miang umur 14 tahun , hahak ! bila ingatkan balik tahap miang Arina masatu memang high , apalah nak jadi , sekarang ni alhamdulillah kurang sikit ,  tambah lagi bila dah tukar sekolah , bila nak mengatal sikit mula lah kawan " Ah ! nak JM lah tu hahak ! JM is JUAL MINYAK hahak pelik2 je kan . 


U jangan mengatal ok ! hehe apa dah *

Buat adik2 yang nak baru naik tu berhati2 lah dengan miang anda hehe ishh malunya Arina dengan zaman budak2 ni . sekarang dah besar ke ? besar lah jugak dah 81 tahun hehe

Aku kehilangan pacar tercinta kerana salahkukini jadi pengajaran kepada semua mendengarcewek bilang cinta mahunya setia beri perhatian penuh kepadanyacowok kalau syg jangan cuba curang pada hukum cinta :p
Comments
5 Comments

5 comments:

  1. saya perempuan, saya tidak mahu menggatal... ehhh

    ReplyDelete
  2. ^_^ bye.... jgn salah sangka dgn komen sy di atas... ^^ hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. it's okay lah =) hahak lumrah hiduplah

      Delete
  3. rasa syg dan ingin menyayangi,,rasa cinta dan ingin dicintai,,rasa rindu dan ingin dirindui..tidak tertakluk pada usia..kerana lumrahnya kita ini manusia punya HATI,,AKAL yang saling berpadu..bagaimana untuk kita pandu hati dan akal pada landasan yang lurus..terletak pada keimanan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup sangat sokong kata2 itu , huhuk =)

      Delete

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~