✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Monday, 30 April 2012

Simple

Salam semua :)

Oh yah ! memandangkan dah nak bulan Mei 5 ni kan tetiba je Arina nak buat perubahan pada blog ni , satu2 Arina buat tukar background yang nampak soft je kan bila tengok .
maybe mood bulan Mei sensetif kot kena yang baik2 jew lembut2 jek so, jangan buat Arina annoying ! haha gurau je . just ramalan jew .


Dengan bunga kecik2 alah comelnya haha takde sapa puji , puji lah diri sendiri :)
Bila dah tukar background uh tergerak lak nak tukar apa nama yang kat atas uh alahai Arina lupa namanya alah benda alah ni ---->

Ah tulah ! haha nak menyebutnya pun dah lupakan ! Aishh memang nak kena puk ni 
hehe :P nampak simple2 jekan sejuk mata ana memandangnya haha
lepasni lak tak tahu apa yang nak ditukarnya . hehe Arina ni memang cepat jemu dengan sesuatu benda , sentiasa ank nampak baru jek matanya hehe
okay tu jew Arina nak cerita 30 April 
Kita jumpa update seterusnya k :)
salam sayang :P

Orang Putih Orang Pakistan
Terima Kasih Syukran Yazillan 

pantun2 segalaan :P

No comments:

Post a Comment

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~