✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Monday, 30 April 2012

Berita Hidup Arina

salam semua :)

Al-kisah wujudnya bila ada bloggg ... Erggg !! tak de mengena dengan post ni laa
Arina tak sangka harini hari terakhir bagi bulan April , esok dah masuk bulan Mei .
Alahai cepatnya masa berlalu ni fasal apa ?
sedihnya lahai kang tup2 dah exam . ni yang seram bulu roma terjungkit2 haha tipu jek :P
Rasanya baru semalam je kita happy2 sebab nak masuk bulan April rupanya esok dah bulan Mei hampehkiah betOlkan ! tak pelah mungkin ni ada hikmahnya kan :) .

Ah ! harini kan hari jadi kawan Arina :)

┈┈┈☆☆☆☆☆☆☆☆☆┈┈┈ 
┈┈╭┻┻┻┻┻┻┻┻┻╮┈┈
┈┈┃╱╲╱╲╱╲╱╲╱┃┈┈
┈╭┻━━━━━━━━━┻╮┈
┈┃╱╲╱╲╱╲╱╲╱╲╱┃┈
┈┗━━━━━━━━━━━┛┈
✿⊱╮…HAPPY BIRTHDAY TO YOU….╰⊰✿

" SEMOGA KAU PANJANG UMUR , SIHAT , MURAH REZEKI "
GUD LUCK FOR UR EXAM
STUDY SMART OK !
Lalalala :: Rindu kau banyak2 !


MOHD FADZLI B.MAZLAN 

No comments:

Post a Comment

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~