✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Saturday, 10 November 2012

Topup FREE by Apih

Assalamulaikum Semua =)

Kali ni join bro Apih Heykal punya GA hehe


Arina guna jenis prabayar MAXIS ah ! nak no telepon sekali tak mintak kat tokeh jual putu mayam k . Arina nak sangat topup FREE bukan sebab tak mampu k . Sebab dia FREE blog alah famous pulak tu bagi huahua* kalo ada rezeki alhamdulillah lakan . ok tu yang penting Arina nak dapat satu pengalaman dalam berblogging ni dengan dapat TOPUP FREE dari abg encem ni ! haha [gatal pula]-

Jom Join ramai2 =D 
Klik banner untuk join .
Tarikh tutup 30 NOVEMBER 2012
Comments
3 Comments

3 comments:

  1. salam dengan rasa rendah diri
    iman dri segmen sme
    iman follow u sahabat

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2012/11/topup-free-by-apih.html

    ReplyDelete
  2. dari giveaway yg sama,
    good luck ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/topup-free-by-apih.html

    jemput join giveaway dari FD ye ^^
    http://www.fatindiana.com/2012/11/end-year-giveaway-by-fd.html

    ReplyDelete

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~