✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Sunday, 18 November 2012

Segmen = Jom Follow Sempena Cuti Sekolah

Assalamulaikum Semua =)




Pemberitahuan...!!

 ~ Mula dari 13 November hingga 27 November.
~ Tamat pada 10 Malam.
~ UPDATE..!! 

Kalau nak join klik banner =) 
Jom Join =)
Comments
10 Comments

10 comments:

  1. Assalamualaikum,

    Terima kasih ye sudi join segmen ain ni. Ain dah follow blog yang kawaii ni ^^ Jangan lupe follow semua peserta, jumlah peserta pon dah meningkat, jangan lupe yee..sekian, assalamualaikum..^^

    ReplyDelete
  2. adik orang kota tinggi ker?..heheh sama lah ngan akak...hehehe

    ayu datang dr segmen yg sama...

    ayu juga dah follow...joom join segmen ayu pulak yer..

    http://ayuinsyirah.blogspot.com/2012/11/segmen-ayu-aku-ada-blogkau-ada.html

    ReplyDelete
  3. Join segmen yg sma & follow . Hit me back ya http://dayahdanish.blogspot.com/2012/11/join-segmen-lagi.html

    ReplyDelete
  4. datang dari segmen yang sama '_'follow me back '_'http://mizzs-a.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  5. d0ne f0ll0w dr segmen yg sama.

    http://abcforfriendship.blogspot.com/2012/11/segmen-j0m-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  6. Lyeen dtg sini dr segmen yg sama...:)
    Lyeen dah follow awk..:)
    Happy blogging dan selamat bercuti. Lyeen nk bagi cupcakes juga kat sini..Hoyeh...^_^

    p/s: http://dewisyifaindehouse.blogspot.com/2012/11/segmen-j0m-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  7. singgah + follow,,dari segmen yg sama :)


    http://izzam4eva.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  8. singgah + follow..dari segmen yg sama :)

    http://malayastyle.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  9. dari segmen yg sama
    http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  10. Assalamualaikum .. ^.^
    Niena singgah sini ..
    Niena datang dari segmen yang sama .. http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/segmen-jom-follow-sempena-cuti-sekolah.html
    Niena dah follow kamu ..
    Follow Niena semula ya ..

    Niena nak jemput join GA Niena .. Jom join ! Lebih 20 hadiah untuk dimenangi .. =)
    http://nienasofea.blogspot.com/2012/11/giveaway-1st-anniversary-realiti-bukan.html
    *sila abaikan jika sudah follow & join .. tq .. =)

    ReplyDelete

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~