✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Friday, 3 February 2012

Delima Angin Malam Dan siang

Hatiku merasakan keindahan malam ini teramat sayup kerana tiupan angin yang kencang membuatkan ku rasa kedinginan . Telingaku dibuai dengan alunan muzik yang menyetuh jiwa dan ragaku . Otakku berputar mengenangkan kenangan lama bersamanya . Alangkah indah malam ini jika dia turut ada disisiku menemaniku.

CehWah :119: Ayat saia ni tak boleh jalankan . hehe sebenarnya ada satu lagu ni sedap sangat didengar . Nak taw :s: ok . Sebelum tu nak cerita dulu lagu ni ada mengena dengan hidup saia sekarang ni erm sedih dibuatnya . Kalau korang ada kat tempat saia pun mesti feeling yang sama akan keluarlah punya percayalah :131: hehe kalau tak percaya sudah .

Up to u :face50: hehe


JOM LAYAN *
:face42:



Aku hilang kataII*
*
*
*
Makna lagu dan liriknya membuatku berasa diawang-awangan

Moral Value : Hargai seseorang yang menyayangi kita agar tidak menyesal kemudian hari ,
bila kita menyedarinya hati kita akan lebih sakit ,
hati menghargai dengan tidak menghargai yang mana satu membuatkan hati kita bahagia ??
:)

No comments:

Post a Comment

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~