✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Tuesday, 26 February 2013

Review Blog : Follower #500

Kali ini nak review blog untuk follower Arina yang ke 500 . Nak ucapkan lah terima kasih kerana sudi menjenguk, menyinggah dan menjadi follower Arina . hehe..terima kasih banyak-banyak. Terima kasih pada semua yang sudi menfollow. Saya sayang semua ,mana yang Arina belum follow balik maaf k mungkin ada masa yang panjang Arina follow balik al-maklumlah tengah sibuk dekat jalan raya ni haha 

Selangor - Iqbal Rosly adalah orang yang bertuah mengfollowerkan dirinya untuk menjadi follower yang ke #500 , Terima kasih kerana telah menjadi salah satu followers saya , 

Ceh ! Ayat kau Arina macam seumur hidup tak pernah pergi sekolah =='
Arina excited ni sebab Iqbal ni blog lelaki yang pertama yang Arina review , kalau sebelum ni kebanyakannya semua perempuan . 
Lah rupanya Iqbal ni sebaya je dengan Arina . 

Ni header Iqbal , kreatif tol . 

Terima Kasih sekali lagi sebab dah follow blog Arina yang tak seberapa ni ,
Blog Iqbal ni berlatar belakangkan warna purple2 gitu. Memang simple tapi cantik. Blog yang ringgan, tak banyak widget, ni blog kedua Iqbal So , Jom lah kita bersama2 terjah blog Iqbal ni untuk mengeratkan lagi hubungan silaturrahim sesama blogger =)
Jom singgah blog Iqbal boleh tambah kenalan =) http://iqroze.blogspot.com/ 

Beberapa hari tak taip dah lupa dah cara nak taip macam mana , ayat tonggang langgang =,.=
Comments
5 Comments

5 comments:

  1. Tahniah dik..dah dapat follow ke-500 ..hihi..yang kena review pun tahniah yer

    ReplyDelete
  2. wah !!! terkejut rasa + bangga pun ada ! huhuhu !! terima kasih banyak ek !
    *tepuk tangan semua !!! hihihi !

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha nak catwalk kat red capet boleh je haha di rumah sendiri ea hehe thanks =) salam ukhwah

      Delete
  3. Blog aq tu bukan blog lelaki ea ?

    ReplyDelete

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~