✿Pesanan Arina✿
Salam semua , Kalau dah follow bagitau dekat shoutbox ok , senang Arina nak follow balik Tq , syg kamu semua :)

KLIK IKLAN DIATAS UNTUK JOIN/INFO. MANA TAU NASIB EMPUNYA BADAN =D

Thursday, 16 August 2012

CUTI + SKOR

Assalamualaikum wbt 
salam ceria & 1 Malaysia 
[Janji DiTepati] . . .

Lamanya lahkan tak blog2 ni haha bukan setakat bersawang , Berbawang dah blog ni ! :P tempat shoutbox pon dah penat menjerit entah2 dia ngah sakit bisu _*_ kesiannya dia tak pe ok nanti kita bawak gi jumpa doktor k , sekarang dah banyak doktor2 pakar ni haha kak lyssa ad abg wan ada , tulah yang famous siapa lagi angkat tangan ? haha ramai sebenarnya [soe awak ,maaf zahir&batin] :P
Bersusah2 dahulu bersenang2 kemudian tulah jawapanya hihOk ! <-- dia sesat jap , jangan risau k nanti hantar balik kandang * Tak taulah apa yang buzy nya  ke hulu ke hilir , cuti sekolah raya dah start erm mulalah homework banyak , BENCI TAPI SUKA ! Ah ! terpaksa  suka sebenarnya banyak tak terkira , study lagi , kalau pandai bagi masa insyaALLAH semua dipermudahkan plus doa bebanyak =) 

Ni ujian [sabo jelah] mana tau Tuhan nak bagi yang terbaik kan ? kan ? erm terima jelah dah benda alah ni penentu hidup hancur berderai kalau result tak baik , memang bala dalam hidup ! itulah akibat orang yang tak nak berusaha , ingat goyang kaki terus boleh dapat ke? TIPU PEMBOHONG ! erm dia tak berusaha tetibe dia dapat ah! bersyukur dik oi ! Tu satu ujian gak tu haha erm 

" SESIAPA YANG BERUSAHA DAN BERDOA TETAPI TUHAN TIDAK MENGKABULKAN , BUKAN TUHAN TIDAK MENGKABULKAN CUMA TUHAN NAK KITA BERSABAR DAN TUHAN AKAN GANTIKAN DI AKHIRAT '' 

So ,sabar dan teruskan berusaha ! saya BOLEH ! hahaha 

Cuti Raya ni jawabnya pergi mana2 bawak buku lah , lagi satu Iena dapat bantuan Skor A percuma sampai exam SPM , Alhamdulillah - suka sangat adalah juga teman main2 haha :P


Mudahan dengan bantuan dapat membantu result exam , Amin ~ huhuhu


Testing goda2 dia ternyata dia bolehlah untuk bagi paham 
soalan dia muntah2 nak jawab nanti [bnyak sngt]* haha

Raya ni hadap nilah jelahkan hahak tapi , tak boleh juga yang lain kena juga baca & hafal :)
dugaan besarnya tapi Tuhan lebih mengetahui apa yang terbaik untuk hambaNYA =)
Tata awak sukuplah sampai kemuncaknya :) haha skema theme :P :P :P banyak2 hehe

AKU SUKA DIA* [KAMU YANG TENGAH BACA NI ] *


Setiap orang pasti ada kelebihannya*
Believe yourself *


No comments:

Post a Comment

Awk tinggalkan lah comment
saia cyg awk kalau awk comment
piece (Yo)~